Open the menu

Zonnepanelen

Maakt uw organisatie gebruik van zonnepanelen om energie op te wekken? U bespaart in de energiekosten en vergroent uw bedrijf, maar wist u dat het ook verstandig is om ze af en toe schoon te laten maken. Vieze zonnepanelen produceren namelijk minder energie. En uw organisatie wil natuurlijk wel het maximale rendement uit haar zonnepanelen halen. Klimacom kan u hierbij helpen.

Hoe gaan we te werk?

Er zijn verschillende schoonmaaktechnieken om uw zonnepanelen te reinigen. Klimacom gebruikt meestal borstels in combinatie met gedemineraliseerd water. Voor de veiligheid van onze medewerkers gebruiken we steigers en hoogwerkers voor moeilijk bereikbare en hoge plekken.

Zodra de zonnepanelen zijn schoongemaakt testen wij de installatie. Indien nodig voeren we reparaties uit en geven advies om de maximale opbrengst uit uw zonnepanelen te blijven behalen. 

Opbrengstencheck

Wilt u zeker weten dat de zonnepanelen goed werken? Laat dan een opbrengstencheck door ons uitvoeren. Daarbij kijken we naar de veiligheid van de installatie door kabels door te meten en verbindingen te controleren. Dat geeft een zeker gevoel.

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website