Open the menu

Verwarming

Aan het werk, maar de verwarming doet het niet? Daar moet je toch niet aan denken. Regel uw Service & Onderhoud direct online. Periodiek onderhoud zorgt voor een kleinere kans op storingen, het voorkomen van problemen en het langer meegaan van installaties. Laat onze servicemonteurs u ontzorgen.

Onderhoud

Voor grote installaties, zoals in ketelhuizen, geldt dat onderhoud en inspecties moeten voldoen aan wettelijke eisen. De Stichting Certificatie, Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties (SCIOS) ziet hierop toe. Klimacom zorgt er voor dat uw installatie aan deze eisen voldoet door Periodiek Onderhoud (PO) en Periodieke Inspecties (PI) uit te voeren. Dit is altijd maatwerk. Onze adviseurs kunnen in overleg met u kijken wat u nodig heeft. Maak een afspraak om te zien hoe dit voor uw organisatie uitpakt.

Ook voor kleinere installaties is periodieke controle belangrijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor een veiligere werking, lagere stookkosten, een kleinere kans op storingen en een langere levensduur. U kunt direct een abonnement afsluiten of eerst contact met ons opnemen.

Advies

Wilt u niet alleen uw installatie laten onderhouden, maar ook advies over bijvoorbeeld de levensduur en prestatie van uw installatie? We nemen graag de zorg voor het gebouwbeheer van u over. Samen met u kijken we naar het MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP), de energiebesparingsmogelijkheden, het regelen van installaties op afstand en de managementinformatie. Zo weet u zeker dat de verwarmingsinstallatie in goede handen is.

Prettig werken op kantoor

Storing

Geen warm water of doet de verwarming het niet? Geen probleem. Laat het ons weten en we regelen het voor u. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

 

Neem contact op

Bel 050 209 1234, of vul onderstaand formulier in.

Velden met een * zijn verplicht.

 

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website