Open the menu

Terra mbo Groningen

“De contacten zijn goed en de monteurs zakenkundig”

Hein Doornbosch Terra mbo GroningenHein Doornbosch werkt al meer dan 30 jaar voor Terra Groningen. Een mbo-school met verschillende richtingen voor ruim 1000 leerlingen in de stad Groningen aan de Hereweg. Hein is Hoofd Facilitaire Dienst. Hij zorgt er onder andere voor dat de leerlingen en medewerkers zich in en om het gebouw prettig voelen. Veiligheid staat voorop, maar ook het binnenklimaat is van belang. Klimacom helpt hem met het onderhoud aan het ketelhuis en installaties die voor warming, koeling en ventilatie zorgen.

Zo’n 9 jaar geleden kwam de Huisman Groep - waarvan Klimacom het zelfstandige service en onderhoudsbedrijf is – in beeld voor Terra Groningen. Via een aanbesteding waren ze voor de aanleg van een luchtbehandelingsinstallatie bij dit bedrijf in de regio terechtgekomen. “En we kwamen er achter dat ze meer konden dan koeling alleen”, vervolgt Hein.

Goed contact

Ze doen nu het onderhoud op de cv-installaties, de airco’s, de luchtbehandeling en de ventilatiekanalen. Hein spreekt met warmte over het service- en onderhoudsbedrijf en zijn medewerkers: “De contacten zijn goed en als er een storing is, komen ze direct. En ik vind het prettig dat er naar je geluisterd wordt. Zo komt vaak dezelfde monteur. Dat stel ik erg op prijs.”

Zakenkundig

Hein vindt dat de monteurs veel verstand van zaken hebben: “Ik heb er veel respect voor wat die mannen allemaal moeten weten”. En dat ze rekening houden met de omgeving waarin ze werken vindt hij belangrijk. De leerlingen lopen namelijk af en aan op het schoolplein. Dat zorgt voor veel dynamiek. “Veiligheid is wat mij betreft het grootste waarmerk. Scholieren moeten onbezorgd hun ding kunnen blijven doen. Bij Klimacom is dat in goede handen. Dat vind ik mooi. Daar kan ik van genieten!”

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website