Open the menu

Nieuws

Het laatste nieuws van Klimacom. Voor een comfortabel binnenklimaat.  


 

Klimacom kiest Abiant Techniek als uitzendpartner

Abiant Uitzendgroep en Klimacom BV tekenden een vergaande samenwerkingsovereenkomst. Het ambitieuze service- en onderhoudsbedrijf en de uitzendspecialisten van Abiant Techniek gaan gezamenlijk optrekken in de werving van (allround) service-, installatie- en onderhoudsmonteurs. Klimacom is actief in de verwarming, koeling en luchtbehandeling en net als Abiant werkzaam in de drie noordelijke provincies.

Ondanks de nieuwe naam is Klimacom al jaren een gerenommeerde speler in de noordelijke service- en onderhoudsmarkt. Klimacom kent namelijk zijn oorsprong in de voormalige service- en onderhoudsdivisie van Huisman warmtetechniek BV. De medewerkers en dus de jarenlange ervaring, technische expertise en het netwerk van die divisie, zijn nu present binnen Klimacom. Met deze nieuwe naam onderstreept Klimacom op krachtige en herkenbare wijze haar stevige groeiambities.

Partner

Jaap Meijer, vestigingsleider Abiant Techniek: ”Het is geweldig om de komende periode als partner van Klimacom mee te mogen werken aan hun groeistrategie. Deze samenwerking is bijzonder omdat wij vanuit de ‘Klimacom-kleuren’ kunnen werven en selecteren en betrokken worden bij de diverse contract- en verloningsvraagstukken. We tekenen voor een professionele, persoonlijke en transparante werkwijze en haken vanuit Abiant aan met diverse expertises.”

Zo worden Abiant Technische Vakopleidingen en Abiant Werving en selectie in de samenwerking betrokken, evenals de afdeling PR & Communicatie die zal meedenken in de wervingsstrategie.” Meijer: “Deze overeenkomst is voor Abiant Techniek tevens waardevol omdat wij met vele (ander) werkzoekende techneuten in contact zullen komen. Die versterking van ons netwerk van technische kandidaten is uiteraard ook interessant voor onze vele andere Abiant-relaties in de installatie-, koel- en verwarmingstechniek.”

Mensgedreven

Operationeel directeur Lars Huisman van Klimacom verwacht veel van de samenwerking. “Bij ons staat hoogwaardige service en dienstverlening voorop. Wij gaan in alles voor kwaliteit en oplossingen, onze klanten kunnen altijd op ons rekenen. Daarom zoeken wij alleen de beste service- en onderhoudsmonteurs. Die zitten niet op de bank, dat beseffen wij ons heel goed. Daarom gaan we nauw samenwerken met Abiant en zetten we de werving gericht en professioneel op.”

Abiant Techniek en Klimacom passen volgens Huisman qua merkkarakters goed bij elkaar. “Net als Abiant zijn wij in alles mensgedreven en coöperatief en ook wij tekenen voor een prettige werksfeer, met korte lijnen en voldoende ontwikkelingskansen.”


 

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website