Open the menu

Kopen

Is uw cv-ketel, airco of ventilatie stuk of bent u toe aan vervanging? Klimacom helpt u graag.

Cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering. Daarom is de juiste keuze erg belangrijk. U beslist niet alleen voor de komende 15 tot 20 jaar over de mate van comfort van warmte en warm water in uw huis, maar bent ook jaarlijks een bepaald bedrag kwijt aan energie, onderhoud en eventuele reparaties. Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat u goed voorlichten door een van onze adviseurs.

Specialist

Hoe vanzelfsprekend verwarming en warm water ook zijn, de basis ligt bij de kennis en het ontwerp van uw installaties. Klimacom heeft de kennis voor een betrouwbare en comfortabele warmte voor thuis en op het werk.

Interesse?

Heeft u interesse in een nieuwe cv-ketel? Neem dan contact op met een van adviseurs. Bel 050 209 1234 of maak gebruik van het contactformulier.

Koeling:

Verlangt u naar de zomer?

Verlangt u naar hele dagen in de buitenlucht? Naar heerlijke, zwoele avonden in de tuin of op het terras? Maar ziet u op tegen de warmte die zich langzaam overal lijkt te nestelen? Uw kantoor lijkt een tropische kas en in huis geeft alleen de koelkast nog enige verkoeling.

Comfortabel wonen en werken

Toch hoeft dat niet zo te zijn. Met een uitgekiend aircosysteem verandert elke ruimte in een aangename plek om te werken en te wonen. Of het nu een kantoor, winkel, praktijkruimte, slaapkamer of woonkamer betreft, Klimacom biedt u een passende oplossing. Bel ons op 050 209 1234 of neem contact met ons op via het contactformulier voor een afspraak.

Ventilatie:

Het belang van ventilatie

In het kader van energiebesparing, is uw woning goed geïsoleerd. Echter doordat uw woning zo goed geïsoleerd is, komt er weinig frisse lucht binnen. Voor een gezonde leefomgeving is ventilatie erg belangrijk. Slechte ventilatie kan leiden tot verschillende gezondheidsklachten.

Wat heeft Klimacom u te bieden?

Er bestaan verschillende manieren om te ventileren. Klimacom biedt u deze verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een ventilatiesysteem met warmteterugwinning (Zie witte kader hieronder) of een warmtepompboiler.

Ventilatiesystemen met warmteterugwinning

U kent het vast wel. De koude luchtstroom die door uw ventilatieroosters boven de ramen naar binnen komt. Deze luchtstroom is niet alleen onbehaaglijk, maar ook nog eens erg onvoordelig voor uw energierekening. Dit omdat uw CV-installatie meer moet stoken om uw huis, waar constant koude lucht in geblazen wordt, warm te krijgen.

Dit hoeft niet zo te zijn. U kunt ook ventileren met een zogenaamd gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Hiermee wordt vuile lucht afgezogen en evenveel schone lucht verwarmd ingeblazen.

Dit verwarmen van de ingeblazen lucht gebeurt met een warmtewisselaar. Deze onttrekt de warmte uit de lucht die afgevoerd wordt en geeft deze vervolgens door aan de koude schone in uw huis te blazen lucht.

Door gebruik te maken van de modernste technieken, kan een rendement behaald worden van zo’n 95%. Dit wil zeggen van de afgevoerde binnenlucht, tot 95% warmte wordt overgedragen aan de verse in te blazen lucht.

Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning filtert de buitenlucht ook nog eens, waardoor bijvoorbeeld astmapatiënten dit systeem als bijzonder plezierig ervaren.

Wilt u ook graag nadere informatie, bel ons op 050 209 1234 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Zijn zonnepanelen voor mij ook interessant?

Iedereen heeft zijn eigen behoeften en eigenschappen, dit geldt zeker ook voor het energiegebruik van uw woning. De ene woning is groter dan de andere en iedereen heeft een andere budget. U kunt zich voorstellen dat u de toepassing van zonnepanelen hierop kunt aanpassen. Het is daarom belangrijk om per woning te beoordelen welke mogelijkheden het meest voordelig zijn.

Het succes van een goeie installatie begint bij het in kaart brengen van uw behoeften en budget. Wij komen dan ook altijd vooraf bij u langs, op deze manier kunnen wij de praktische zaken in kaart brengen. Bijvoorbeeld wat voor dak betreft het, waar is er plaats voor de omvormer, waar kunnen wij langs met de bekabeling en natuurlijk wordt ook de grote van de installatie bepaald.

U krijgt hierbij tevens uitgebreid uitleg van de kosten en opbrengsten van de systemen. Ook voor subsidieadvies of andere financieringsmogelijkheden kunt u natuurlijk bij ons terecht.

 Wilt u ook graag nadere informatie, bel ons op 050 209 1234 of neem contact met ons op via het contactformulier.

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website