Open the menu

Klimacom

Altijd een comfortabel binnenklimaat thuis en op de werkvloer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren servicebedrijf op het gebied van verwarming, koeling en luchtbehandeling? Dan bent u bij Klimacom aan het juiste adres. 

Grote serviceorganisatie in Noord-Nederland

Sinds medio 2016 is Klimacom het zelfstandige service en onderhoudsbedrijf van de Huisman Groep uit Stadskanaal.  De afdeling Service & Onderhoud van Huisman Warmtetechniek B.V. is overgegaan naar Klimacom. Hierdoor kan Klimacom putten uit jarenlange ervaring. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. In de afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere serviceorganisaties in Noord-Nederland. 

Erkende monteurs

Onze vakbekwame medewerkers nemen de zorg voor een comfortabel binnenklimaat graag uit handen. Of u nu gebouweigenaar, gebouwbeheerder of particulier bent. We regelen graag het onderhoud en service van uw klimaatinstallatie. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Duurzaam

Het onderhoud en beheer van uw binnenklimaat doen we met respect voor mens en milieu. Een lange levensduur en laag energieverbruik van de installaties dragen daar aan bij.

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website