Open the menu

Gemeente Vlagtwedde

“Klimacom heeft goed personeel, is innovatief en betrouwbaar”

Klantervaring Gemeente Vlagtwedde

Geert Huls is energiecoördinator bij de gemeente Vlagtwedde. Hij zorgt er onder andere voor dat de ruim 100 medewerkers prettig kunnen werken in het gemeentehuis in Sellingen. Niet te warm, niet te koud en voorzien van schone lucht. Klimacom helpt Geert Huls bij de service en onderhoud aan de klimaatinstallaties.  

Via een aanbesteding heeft de Huisman Groep – waarvan Klimacom het zelfstandige service en onderhoudsbedrijf is – de opdracht voor het onderhoud van de klimaatinstallaties gekregen. Klimacom is geen onbekende voor de gemeente Vlagtwedde. In Ter Apel heeft Klimacom het ketelhuis van het kindercentrum gebouwd en in Jipsinghuizen het ketelhuis van de school.

Oplossingen zoeken

Volgens Geert Huls is Klimacom goed in het bedenken van oplossingen: “In de multifunctionele accommodatie ’ t Aambeeld in Vlagtwedde hadden we problemen met het binnenklimaat. De klaslokalen waren zo goed geïsoleerd dat de kinderen hun warmte niet goed kwijt konden, daardoor werd het in de zomer te warm in het gebouw. De oplossing waar Klimacom mee kwam, was een luchtbehandelingssysteem dat niet alleen kan verwarmen, maar ook koelen.”

Prettig samenwerken

De energiecoördinator vindt het prettig samenwerken met Klimacom: “Ze hebben goed personeel, zijn innovatief en betrouwbaar. Het overleg verloopt altijd erg prettig en de terugkoppelingen en evaluaties waardeer ik zeer. Ze denken bijvoorbeeld ook goed mee op het gebied van legionellapreventie.” Kortom, de service en onderhoud van de klimaatinstallaties van het gemeentehuis in Vlagtwedde zijn in vertrouwde handen bij Klimacom.

  • Jarenlange ervaring
  • Langere levensduur
  • Erkende monteurs
Een Webba website